Jag har tjockat på mig

Ja fy fan kära bloggvänner, jag har svikit er men framförallt mig själv. Jag har inte tagit några soppor idag, och igår tog jag en till frukost och sedan inget mer.Och istället äter jag mat OCH kolhydrater, bröd, något kex, en frukt osv. Vad är fel? jag gruvar mig så sjukligt för att åka och väga mig så jag kommer inte iväg och köper nya soppor. Där är problemet. Men imorgon ska jag ta tjuren vid hornen och hopp upp på sadeln igen! Väga mig även om siffrorna kommer slå mig som en käftsmäll. Jag erkänner att jag misslyckats. Men nu är frågan om jag ska straffa mig själv med två veckors ren kur på detta eller om jag ska köra en strikt kombinerad kur. Jag är ju förihelvete långt ifrån nöjd med min vikt, jag kan inte ge upp nu. Hjälp mig!!! innan jag tappar greppet!


Löpning löpning

Jag kunde inte hålla mig, jag ville testa 7km redan idag. Så jag gav mig ut och sprang och det gick kanoners, dock blev jag besviken när jag kom fram och det visade sig att jag bara sprungigt 6 km - uppvärmning. Jaja men jag gjorde det iaf.


Varför så svårt??

Varför är det så svårt att hitta en balans i kosten och en bra livsstil som man sedan kan hålla livet ut? jag bävar för det. För att hålla vikten alltså, än sålänge är jag ju påväg ner. Förhoppningsvis iaf. Men sen så ska jaq hitta det som passar mig och få vikten att stanna. Den längsta perioden jag har hållt en vikt är 5 år och då tränade jag regelbundet och tänkte på vad jag åt men unnade mig saker då och då. Men med mig fanns alltid ett orosmoment, en rädsla för att tappa greppet. Och det var ju just det jag gjorde när jag blev gravid. Naivt trodde jag vikten automatiskt skulle rinna av mig efter förlossningen. Sjukt tänker jag idag. Men jag är iaf. på god väg ner....

Hej igen :)

Vill bara säga att till frukost idag blev det två kokta ägg en stoooor kopp kaffe och ett stort glas vatten. Kändes mycket bra, idag ska jag ut och gå med barnvagnen. Elton, min son sover så mycket bättre ute.



Här har ni resultatet från igår och löpturen. Vändan är 5 km men jag slår på och av appen tidigare då det är uppvärmning och nedvavning och det sabbar den totala tiden. Hajjar ni?


Tydligen får ni en bild på mina skor också, får inte bort den. Den ligger kvar sen tidigare inlägg. Irriterande!!


god morgon

Vill bara sääga, jag har inte glömt er och jag har inte slutat blogga. Har bara haft fullt upp. Men nu ska jag skärpa mig.Jag har  varit sämre på sopporna dock, ätit mer mat, men inget kostigt onyttig tutan försökt snåla in på calorierna, men jag känner på en gång att jag blir uppsvälld gasig och spänd av kolisarna-. Inte bra, jag ska nog hålla mig borta från dom ett tag till. Annars känner jag mig förvirrad med kosten, när man äter sina påsar är allt så enkelt, man vet vad man ska äta och det är inga konstigheter. Men nu måste man fundera, vad kan man äta och vad kan man inte äta. Imorgon ska jag åka och ´köpa nya´soppor och jag får lov att ställa mig på vågen. Huvva, hoppas på minus.

I går sprang jag igen 5 km och det gick toppen, i helgen ska jag försöka mig på 7 km tänkte jag och det kommer kännas grymt bra om jag fixar det. ! gång i veckan så ska jag löpa en långdistansare och 2 ggr i veckan 1 kortare.

Nej nu skulle jag kunna tänka mig att köra lite ren kur igen :) men då kan jag inte löpa, :( vilket dilemma. Vad tycker ni att jag ska sattsa på? löpning eller ren kur?

Resultatdag

Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring. Dag 1 86,7kg tror jag att jag vägde då






Nån gång i mitten av kuren ca 80 kg









 Och idag, gissar att jag väger 74-75

hej på er

Dåå var det måndag igen och jag funderar på köra lite resultatbilder och mått, undrar också om jag ska väga mig trots att jag har soppor kvar, men inte många. Igår var jag ute och löpte igen, 5km och det gick något tyngre än tidigare får jag lov att säga.

Mer och mer börjar jag längta efter ett vanligt liv, jag är beredd att träna lite mer bara om jag får äta igen och jag vet inte varför jag längtar så efter det för at är inte sugen på något speciellt. Jag vill bara slippa allt krångel, under tiden som jag har kört den här kuren så har matlagningen blirívit sådär för sambon. Han har lixom inte ätit riktigt han heller, det har blivit nån macka hit eller dit och några stekta ägg osv. Nu vill jag börja laga mat, nyttig mat. Förresten så  skulle jag vilja ha tips på en god och mättande kcalsnål frukost och jag äter inga lightprodukter.Jag tror att ägg i olika former är oslagbart bäst men jag vet inte hur jag ska äta det, kokt ägg är bara gott på hårdbröd. idag ska jag och lillgrabben åka till min farmor ochsova kvar där, det känns gryvsamt för inatt sov han inge bra. Vaknade 1.00,2.00,3.00,4.00 och ville kliva upp 6.00 och jag själv somnade 24.00. Några erfarna mammor med tips på hur man löser sömnproblem på en 10 månaders? Jag och sambon har bestämt att om det inte har bättratsig så ska vi "metoda" honom på något sätt på semestern för då kan båda ge 100 procent och det gör inget om vi inte får sova 1-3 nätter. Ses senare med lite resultat :) tjingeling

Åh jag blev så glad

Ni kanske min s den gula klänningen som jag inte fick ihop för några veckor sedan, den åkte på idag för skojs skull. Och voila.


 









Och så testade jag min "drömoutfit" jag tycker det är så snyggt och vid något tillfälle ska jag ha så. Och jag kunde få på mig även det vilket gjorde mig så glad. Ni anar inte hur mycket kläder jag har i min garderob som jag testar fram och tillbaka, mycket har jag kommit i och mycket har jag kvar. Men det är en bra morot för mig.

 och jämför detta medhur jag såg ut när jag startade:


Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.

gäääääsp

Denna dag har varit grymt seeeeeeg, sonen väckte mig 5:15 imorse så jag är totalslut. Trots det tog vi en kort barnvagnspromenad så han fick sova. Och under tiden han sov började jag rensa garderoben och la upp nya traderaobjekt!! har blivit galen i att lägga upp grejer på tradera. Jag packade även sånt som jag fått sålt, skitkul. För övrigt känns det som om jag är på rätt spår vad det gäller vikten, kände mig smalare imorse igen. Gött.

Och igår var jag ute och sprang igen, 5km blev det och det gick otroligt bra. Jag höll en medelhastighet på 6,19min/km vilket jag tyckte var toppen.

Här kan ni kolla på mina traderaobjekt och dessutom få se hur jag ser ut i kroppen just nu ;)

http://www.tradera.com/auktioner/hipvera

Jobb jobb jobb

Idag ska jag som alla andra onsdagar jobba, det är bra för då är det full rusch hela dagen så man hinner inte tänka på hurvida man ska sköta sig med maten eller inte. Jag hoppas så innerligt på viktminskning på söndag. Dels den vikten jag plussade och helst såklart lite till. Jag vill ju inte ha plus minus noll. Ikväll blir det 5 km löpning också, det ser jag mycket fram emot. Min egentid med musik i lurarna. Få svettas och flåsa lite. Underbart. 

Dax för cykeltur-trosor som rullar ner

Nyligen hemkomna och sonen är nyäten och jag nydrucken. Tänkte ut på en liten cykeltur, jag känner mig så fruktansvärt uppsvälld, trosorna rullar ner hela tiden och det är så jävla jobbigt. Det ser jag som ett tecken på att jag svällt. Det är ett par nya trosor som har setat som en smäck ända tills idag, nu vill dom lixom hamna under höfterna. Bläää, ska jag behöva bli en tjockis igen-NEJ.

Godmorgon tisdag

Denna vecka får ni inga resultatbilder, mått eller vikt som ni förstår. Ingen mening att lägga upp sånt när man gått UPP i vikt. Men igår var jag ute och sprang igen i mina nya skor, åh himmel vilken skillnad. Jag trodde verkligen inte att skorna hade så STOR betydelse, men det hade dom verkligen. Inga smärtor i bena när jag kom hem. Och jag har köpt en Löparvagn/cykelvagn till in lilla son så han fick följa med och han gillade det. Sov hela vägen.










För övrigt så har jag skött mig på matfronten och det känns mycket bra. Vi var hos svärisarna igår och dom ville bjuda på pizza. Jag tog med min kvällsshake och smuttade på. Idag ska jag och sonen ut på äventyr igen. Vi ska hälsa på min mormor so bor en bit bort så hela dagen komer gå åt. Vi ses ikväll, får se om det blir nån kvällstur med skorna och ev. vagnen :)


Jag outar mig

Som ni ser så har jag lagt upp en bild på mitt ansikte OH my, hoppas ni som läser min blogg inte känner mig, mest för att jag vill inte avslöja min vikt för folk jag känner och för att jag faktiskt ha visat min blekfeta lekamen i undisar vid upprepade tillfällen. Men jag gör det gärna för främlingar :) Hur som haver, this is me. Nu är jag inte längre anonym.

Ny dag med nya tag

Det känns bra att jag på nytt vill få detta att funka, att jag inte bara ger upp och äter upp mig igen. Nej idag ska det bli förbättringar och löpning till kvällen. Bloggen är också så himla bra, man vill inte misslyckas offentligt liksom. Måste skärpa mig för "er" skull, såklart gör jag detta för min skull men med era ögon på mig så har jag lite mer press och jag gillar't.


Dessa nyinköpta skönheter gör löp ningen till en lätt match





Den här maten kommer att förtäras idag tillsammans med 3 camebridgepåsar.




Obs: detta är inte 1 portion, det är 3st som består av rödkål,vitkål,morätter,vitlök och bladpersilja tillsammans med lax och färsk rosmarin. Mumma

Ett bakslag -på riktigt.

Jag hann med en vägning trots allt, men frågan är om det var så himla bra? Nyäten efter visningen och allt. NEJ det var inte bra +1,2 kg, fattar ni? jag blev gråtfärdig. Men nu känner jag mig bara peppad, nu ska jag faan skärpa mig. Inge mer tjafs, och ni andra bloggbrudar vars bloggar jag läser ni peppar mig! Jag är svarta fåret i ligan, den enda som går UPP i vikt. Men det ska det bli ändring på minsan, no more fusk. Och löpningen fortsätter jag med.

Jag ger inte upp i första taget, nu när den här viktökningen har sjunkigt in liteoch jag har fått fundera lite så ger det mig bara pepp, jag måste fixa detta. I sommar ska jag vara smal, jag ska vara bekväm i bikini loch jag ska vara het som få på Peace and love festivalen. Imorgon är en ny dag......

Allt går åt helvete

Ja nu blir allt lite hur som hels! Åh vad jobbigt, jag kommer inte kunna åka och köpa soppor och väga mig imorgon som planerat. För jag ska iväg med jobbet på kurs så idag köpte jag några nutrilett soppor och bars som jag får hålla tillgodo med till på måndag. Men jag känner verkligen hur viktiga mina möten med konsulenten är. Känner mig förvirrad och ute på hal is hela tiden. Behöver ha nån som håller koll på mig. Så nu längtar jag efter att gråta ut hos henne och få bannor som ger ny motivation. Jag ska ner under 70 kg. Punkt slut.


Brööööööööd mums

Ja det blev ju väldans gott det där, en fralla senare funderar jag allvarligt på om jag ska gå och spy upp den, ut och motionera bort den eller acceptera läget. Det blir nog det sistnämda:) den här dagen kommer jag försöka låta bli att springa. Men en rask promenad blir det!


Nämen godmorgon

Ja klockan är 07.02 och jag bakar två sorters bröd, vad har jag för fel? :) Dessutom tänkte jag provsmaka, jävla idiot! "Hon kommer bli fet igen" tänker ni. Men NEJ jag tänker inte bli fet igen, fan heller, jag hatar att vara fet, men älskar att äta. Jag ska skärpa mig så inihelvete efter söndagens invägning. Jag tog en löptur igår igen, det gick något bättre än gången före. Men nu måste jag köpa ig ett par bra löpskor om jag ska vara så här manisk. Varje kväll kliar det i mig och jag frågar sambon "tycker du jag ska ut och springa idag igen?" han svarar oftast "nejdå sitt här och mys med mig, du var ju ut igår" Varpå jag svarar" MEH vill du att jag ska bli fet?" och sedan tar jag mig en tur. Han tycker ibland att jag är lite manisk och kanske jag kan hålla med. Men jag läste en artikel som etsat sig fast i mig- om just löpning. Det stod skrivet att en person som regelbundet springer flera ggr i veckan har svårt för att bli överviktig. Jippi tänkte jag, vad skönt om jag kan vara normal i kroppen och normal i mitt förhållande till mat, bara jag ger mig ut 3-4 ggr/vecka. Vi hörs snart igen.  

Konstiga jag

Vad fan håller jag på med, kl är halv nio på morgonen och jag har redan pressat i mig två äpplen och en shake. Vad gör jag? jag vet inte. Kan det vara löpningen som gör mig hungrigare eller har jag bara släppt taget? Jag var ut och sprang igår igen, då gick det inte lika bra. Stegen var tunga och jag fick varva med att gå. För övrigt så oroar jag mig väldigt över mina ben, när jag kommer hemfrån löpniongen så har jag vansinnigt ont i benen, som växtvärk när man var liten om ni minns hur det känndes. Jag måste knåda och greja med benen men det försvinner inte (gör grisont) på morgonen när jag vaknar är det borta igen. Ovana, kanske. Det tar väl en stund för en otränad flodhäst att komma igång med löpningen antar jag, men jag hoppas "växtvärk" känslan försvinner. Ett tag tänkte jag att det var benhinnorna, men det gör ont hela vägen upp i låren och behinnorna är så vitt jag vet bara i smalbenen. Nej fy, jag känner mig allmänt oduglig måste jag erkänna. Och snart ska jag och väga mig, det blir nog söndag. Resultatet på vågen kommer avgöra mitt humör framöver. Just nu suuuuger allt blääää.

Garderobsrensning

http://www.tradera.com/auktioner/hipvera

Godmorgon dear friends

Hoppas allt är toppen för er, själv är jag ganska nervös. Sopporna börjar sina och jag måste åka och köpa ny, vilket betyder vägning, vilket betyder erkänna sina synder. Jag kommer få "skäll" och jag kommer att skämmas och jag kommer att inte åka dit nå mer. Så blev det förra gången. Om det nu inte visar sig att jag gått ner bra i vikt iaf. För mina synder har ju bestått av en jordgubbe hit och en vindruva dit och ett salladsblad extra och lite tomat.  Dessutom har jag ju varit ute på några löpturer så jag hoppas på ett resultat som innebär att jag inte behöver diskutera mina synder :) Dessutom har jag ett önskemål på att ligga runt 73kg nu, det vore finfint.  Idag har jag för övrigt späckat schema. Och ska dessutom ut på både långpromenad och löptur ikväll. Hejja mig.

Så härligt

Det blev en löprunda trots allt, mitt halsont försvann och jag piggnade till mot eftermiddagen. Så jag gav mig ut på en löptur och det gick jättebra, kände mig stark och pigg. Och jag sprang hela vägen UTAN stopp! Beviset ser ni nedan. Imorgon blir det jobbdag, ladda batterierna genom att träffa mina kollegor och kunder och få vara kreativ. Vilket också betyder noll bloggande iaf. Under dagen. Kram på er


Funderingar

Jag har tänkt lite fram och tillbaka, ni som följt mig från början vet att jag inte har satt nån målvikt utan snarare vill bli bekvän och trivas med mig själv och vad den vikten ligger vet jag inte ännu utan väntar in rätt "känsla" Men efter att jag följt några tjejer som också bloggar om sin vikt (har länkat dom jag läser) så är jag inspirerad att sätta en målvikt, dels för att det kanske peppar lite mer och dels att det känns kul att ha ett riktigt mål. Men då är frågan, vad faan ska jag väga? Jag vet ju att jag trivdes grymt bra med att ligga runt 64-66kg, då tycker jag att jag ser bra ut. Lagom. Men dom här skinnysarnas bloggar som jag läser nu har fått mig att fundera :) Många utav er har som mål 58 pannor, herre min je säger jag bara. Det kan jag inte ens väga tror jag. Men jag kanske ska kämpa ner mig på 63 kg.?! Hur mycket tror NI läsera att jag kan gå ner utan att bli en skinnpåse? sist jag vägde mig för 1 vecka sedan vägde jag 75,7 kg och då har jag sedan jag var gravid gått ner 20kg lite drygt och om jag går ner 12kg till, tror ni jag får hängskinn då? Det vill jag INTE ha. Då ser jag mer än gärna lite rundare ut. hm tål att tänkas på iaf....

Bakslag 1 och 2

Ja fast bakslag låter så allvarligt så vi kan säga bakslag light. Nummer 1 är; Jag har ont i halsen och har blivit förkyld så jag kan inte löpa som jag tänkt och det tycker jag uppriktigt känns fördjävligt eftersom det har varit så grymt kul och skönt att ta dessa löpturer. Nu hoppas jag att detta är snabbt övergående. Bakslag light nr 2 är ; jag har börjat att medvetet och omedvetet att stoppa småsaker i munnen och att samtidigt tänka "det här gör inget, det här lilla" Men i det stora hela så gör det ju det och jag vet om det. Fy, skärpning. Det är inga direkta onyttigheter jag stoppar i mig utan snarare småsaker när jag gör i ordning mat till sonen. Tex i vindruva eller en sked banan eller två. Men det är ju kolhydrater och det ska jag inte äta ännu. Jag kanske borde gå tillbaka på ren kur en sväng igen. Men inte ännu tror jag. Närmare våren tänkte jag hoppa på ren kur igen och inte viktminskningen raskar på och med tanke på mina hyss så kommer det nog inte hända. Förresten nu när jag ändå är igång och biktar mig kan jag passa på att avslöja att jag lunchade ju med min vän igår och då tog jag en mozzarellasmörgås (fyfyfyfyfy) Inte bra.
Och för den som undrar; Hon nämde inte min viktminskning!!!
 Sorgligt tycker jag , att hon inte kan unna mig det menar jag. Hon själv har tappat runt 20-25kg dom senaste åren och varje gång jag träffat henne har jag påpekat att hon blivit så smal och fin. Och när jag körde camebridgekuren förra gången så var det tillsammans med henne. Synd, hon såg det iaf.  men sa inget. Kram på er bloggvänner

Resultat

Japp here we go again

Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.











Och en till lite reminder (samma byxor)



Första bilden var typ vecka 2 kanske och då saknades typ 1dm för att få ihop brallorna. Och andra bilden vecka 4-5 typ och tredje bilden idag. (fortfarande vidriga lovehandels) nackdelen med graviditeten är att jag är så lös i kroppen, jag får ju fanimej överhäng på byxor som är förstora :( kanske blir bättre när jag blir ännu smalare.




Dessa shorts köpte jag online när jag var nyförlöst i somras och trodde att jag skulle komma i dom, gissa om jag blev ledsen när jag inte fick upp dom över höfterna :( Nu går det ju bättre, men i sommar hoppas jag dom är baggy. Det återstår att se.......

Godmorgon vänner

Ny dag med nya tag, igår var jag ute och sprang igen som utlovat 4 km. Jag förbättrade min tid med 1 minut mot föregående runda. Igår sprang jag på prick 25 min och det är ju knappast någon racerfart men jag är jättenöjd och tjejmilen är ju inte förens i september.Idag kommer lite resultatbilder igen eftersom det är måndag men måtten tar jag varannan vecka nu när cm:rarna inte försvinner lika snabbt längre. Och vägning blir det inte idag heller för jag har nästan hälften av alla soppor kvar så jag behöver inte köpa nya. Jag vill inte väga mig på min våg heller,dels väger den nog fel och så är den inte digital (måste köpa en sån) Och vad det gäller mina soppor så är jag så grymt dålig på att få i mig tre stycken/dag när jag dessutom äter ett mål mat. Därför blir det så mycket soppor över. Vi hörs senare igen, nu ska jag leka lite med min lilla son.

Tjingeling

Godag denna ljuvliga söndagskväll, idag har det varit härligt väder och jag har varit ute och promenerat. Ikväll när pojken har lagt sig så ska jag även ut och springa mina 4 km och hoppas på att slå den förra tiden :) Jag och en kompis har anmält oss till tjejmilen i sep och det känns så himla gött att inte bara träna för att bli smal utan även för det ändamålet. Det ska bli riktigt skojj, sen på kvällen blir det att fira med god mat,vin och en utekväll i storstan. Lyx för en småbarnsmorsa som mig, jag tycker iofs. att det är lyx att åka och jobba varje onsdag så det är inte så svårt att lyxa till det för min del.
Jag börja trivas mer och mer i min kropp nu och det är en sån ljuvlig känsla, nu vill jag bara ner under 70 kg så kommer livet vara fulländat. Imorgon ska jag träffa en kompis som inte sett mig sedan jag gick ner i vikt, hon vet inte heller om ja jag tappat vikt så det ska bli mycket spännande att se vad hon säger (om hon säger något) Kram på er.

Usch

Gissa om jag har okynnat idag, magen står åt alla håll och kanter. Vi har varit hos mina svärisar på middag. Det blev laxplanka och ett glas rött.Vilket betyder att jag åt både potatismos och fet sås och det ingår inte i planen. Men å andra sidan har jag börjat löpa!!!! Igår va jag nämligen ut igen och ska även ut imorgon också. Än så länge håller jag mig till 4 km och det fixar jag faktiskt hyffsat lätt. Men det kommer förlängas succesivt. Trevlig helg kära vänner.


Måltidsersättning

Hej alla pulverbantande brudar och andra, såg ni igår på aftonbladet.se att det var ett löp om hur dåligt det var med pulverdieter? Jag läste det aldrig, ids inte liksom. Jag vet att det inte är bra med pulverdieter OM man missköter sig. Då kan det ha negativa effekter på hälsan. Så ska man göra det så ska det vara helhjärtat. Men nu tror jag inte att det var just det dom skrev om utan att det är mycket socker i dessa dieter och att man blir lurad på så sätt!? Nu vet jag inte hur det ser ut i alla dessa kurer men i camebridgekurens påsar är det inget socker, däremot innehåller dom aspartam och det är jag väldigt mycket emot. Jag äter/dricker aldrig light eller någon form av sötningsmedel. Då tror jag det är bättre med socker för hälsan, kanske inte för vikten. Så lite drýgt tycker jag det var att upptäcka det. Men jag kör vidare ändå, Hur är ni andra pulverbantare? skäms ni/döljer att ni kör kuren för era vänner/familj? eller kör ni med helt öppna kort? Själv så skyltar jag inte direkt med det men familj/vänner vet. Men på något sätt tycker jag att det är så pinsamt, ett nederlag. Att man liksom misslyckats med allt annat så man måste ta till måltidsersättning den "enkla" vägen. Men egentligen så borde man inte tänka så, man fuskar ju inte bort vikten på något sätt, det är ju fortfarande en kamp att gå ner även om det går fortare än vanligt. Men man får ju verkligen kämpa ändå, en kamp mot hunger/suget osv. Så det är ju inte alltid lätt som en plätt.


Här kommer lite mått, något sent men iaf.

                       NU                                  Dag 1                         Förändring
Midja                77cm                               86cm                            -9cm
Öv.arm             30cm                               33,5cm                          -3,5cm
Lår                  46,5cm                             53,5cm                          -6cm
Rumpa              98cm                               110cm                           -12cm
Byst                 98cm                               105cm                           -7cm
Under byst        80cm                                88cm                            -8cm


Kul att se cm:rarna flyga iväg :)
 

Fy fan

Vilken pissdag! usch det snöar! Jag trodde våren var på g.Ingen motivation till något alls idag, inte promenera, inte städa (trots att det ser ut som en soptipp) Efter min jobbdag, alltså då sambon har varit pappaledig så måste man typ ta hit Antizimex. Men han har blivit bättre måste jag säga, i början släppte han det han höll i på platsen han stod. Efter viss tuktning från min sida så har han skärpt sig, skönt det iaf.

Om ni har tråkigt kan ni alltid kika in på mina traderaannonser:


http://www.tradera.com/midjekort-skinnjacka-typ-bikermodell-h-m-auktion_163303_151164150

http://www.tradera.com/midjekort-skinnjacka-typ-bikermodell--auktion_163302_151164103


hej svejs

Igår jobbade jag så då hände inget på bloggen. Men däremot hade jag sån otrolig energi när jag kom hem så då bestämde jag mig att det var bäst att ta vara på det. Man vet aldrig när man får överskottsenergi igen. Iallafall så var jag ut och löpte! Jippie vad det var underbart, med musik i lurarna så känndes det som om jag flög fram. Jag sprang 3,5 km me två korta stopp. Det tycker jag själv är fantastiskt bra med tanke på att jag inte tagit ett löpsteg på iaf. 1,5år och dessutom gått upp 28 kg och ner 22 kg därimellan. Nu ska jag försöka komma ut och löpa även på fredag igen. Jag tänkte försöka ställa in mig på fredag, måndag och onsdag.

vägning

Nu har jag varit och vägt mig, ytterligare 1kg minus. Men nu går det sakta tycker jag, det var roligare när jag tappade 5 kg på en vecka. Hursomhelst så har jag tappat 12kg på 6 veckor, det är väl inte illa pinkat ändå. Men jag vill nog tappa 5 till minst. Nu väger jag alltså 75,7 kg, hallå det är ju jättemycket. Bara att kämpa vidare. Jag hoppas att ni inte väntar med spännig på måtten för jag orkar verkligen inte :( och imorgon ska jag ju jobba så då blir det inget. Ni får hålla ut lite till med det. Gääääsp nu ska jag slänga mig på soffan för resten av kvällen.

Man får inte bli för nöjd

Som rubriken lyder, man får inte bli för nöjd när man ska gå ner i vikt. Jag känner att jag är där och nosar. Jag är ju inte i mål än, jag kan fortfarande inte ha mycket utav dom kläder jag så småningom vill komma i men ändå är risken att jag blir nöjd stor och även min största fiende i den här viktminskningen.Förstår ni vad jag menar? Inte. Jo det jag menar är att när man går ner i vikt och får komplimanger hela tiden och känner sig hyffsat snygg även om man inte är i mål så mår man bra. Och då är risken att man nöjer sig för tidigt och sakta men säkert går upp i vikt igen. Det får inte hända nu, för jag känner att jag är rätt nöjd och mår bra. Men jag måste ändå fortsätta kämpa och tänka på den kropp jag vill ha.För anledningen att jag känner mig snygg nu är ju för att jag var så fet och ful  för 6 veckor sedan, men det betyder ju inte att jag ännu är tillräkligt snygg. För hade man vänt på det att jag hade tex vägt 66 kg som jag gjorde för två år sedan och gått upp till det jag väger idag hade jag tyckt att jag var skitful och äcklig. Allt är relativt. Men nu känner jag mig oftast snygg tills jag kommer på att jag fortfarande är fet och har mycket att jobba på.Keep it up girls!

Resultatdag

Här kommer lite bilder försenat, dom skulle ha presenteras igår men dagen sprang iväg för mig. Jág kan inte presentera någon vikt för er än för jag ska väga mig i eftermiddag. Jag ser inte fram emot det, känner mig tjockare:( Här kommer iaf. bilder från denna veckan (6:e veckan)

Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.

Lite skillnad har det blivit på dessa 6 veckor iaf.Återkommer med mera resultat


Löpning

Ja jag har inte lyckats fått till det med löpningen än :(Jag vill så gärna nu när jag börjar känna mig lättare i kroppen men jag vet inte hur jag ska få till det. Alternativet är när sonen har gått och lagt sig men då är jag själv oftast så trött att jag inte är så sugen på att ut och löpa. Mn man måste ju börja nån gång, när man väl harkommit ut så är det nog underbart. Denna vecka lovar jag er mina kära läsare att jag ska ta mig ut. Idag blir det nog en härlig dag ser det ut. Bilder och mått kommer senare under dagen :)

Rödkål is the shit!

Jag tänker tjata tjata tjata om och om igen om rödkål, det är såå gott men framförallt nyttigt. Billigt och lång hållbarhet (bra när man äter lite) Jag äter rödkål varje dag, steker den i olivolja och vitlök så den blir lagom mjuk men ändå krispig. Det smakar thaimat. Och vet ni? för i tiden användes rödkål som cancermedicin! Det ni. Prova vettja 

Morning morning

När man har barn får man aldrig sovmorgon :( Igår var vi på middag hos ett par kompisar, det bjöds på lax,potatis och två kalla såser, till det sallad och vitlöksbröd. Efterätten lyckades jag så smidigt slippa utan att gå in på att jag bantade, det känndes så bra. Värdinnan tog inte illa upp tror jag, alla var så himla mätta så dom andra tog bara en jätteliten bit och jag sa bara att jag inte fick i mig mer.  Nog illa att jag tog en snutt vitlöksbröd och dessutom 1 potatis. Jag åker inte och väger mig idag, jag kommer bara bli ledsen och dessutom har jag så mycket soppor kvar. Jag väger mig när dom är slut. Skulle gissa på att dom räcker till ons-torsdag nån gång. Men måtten och bilderna kan ni få imorgon iaf. Idag tänkte jag också försöka komma ut på en springtur, det beror på hur sammarbetsvillig min sambo är. Om han kan ta sonen ett tag. Grejen är att vi renoverar en hel våning så min sambo är där typ nästan hela sin lediga tid och jag gissar att han ska vara där även idag så då kanske löpturen får vänta tills ikväll när han har slutat av renoveringen. Hej svejs sålänge

Uppsvälld

Ok nu har jag börjat äta igen, ett mål alltså och så fortsätter jag med tre påsar/dag. Nu känner jag mig uppsvälld och fet. Idag har jag hittills ätit en påse till frukost och lax och rödkål till lunch. Nu är jag proppmätt, känns som om jag inte behöver äta mer idag. Det är så konstigt när man gått ner i vikt så snabbt och när man inte ätit ordentligt på så länge för en del av mig är livrädd för att äta och livrädd för att jag ska gå upp vikt igen och en annan del av mig vill smocka i mig allt möjligt. Frossa i godis och sötsaker. Man blir nog lite knäpp av´att banta men jag ska kämpa för att få ett normalt förhållande till mat, det har jag nog aldrig haft. Men jag hoppas att om jag börjar träna mer så kan man äta lite av allt utan att behöva "banta" mer ha ett sunt tänk helt enkelt. Men jag vet inte om jag är fucked up forever. Kram på er

Huvvaligen

Vilken dag!!! svinjobbig. Hade tänkt köra ren kur till lördag men jag blev tvungen att äta idag, det kunde inte hjälpas. Så det blev 100g varmrökt lax och 2 dl stekt rödkål samt 3 cocktailtomater. Mums vad gott.Nu mår jag så mycket bättre och tänker inte ha dåligt samvete för det.


Smalare och smalare

Hej igår jobbade jag därav noll bloggande. Men idag blir det desto mer. Det är svårt att fatta att man faktiskt blir smalare varje dag som går. Jag tror på något konstigt sätt att man ska ha nått sitt "tak" för viktminskning och att det stannar av, men man krymper verkligen hela tiden och i samma takt känns det som. Igår vart det många kommentarer på min vikt och det är ju skoj att höra. Igår innan jag åkte till jobbet knäppte jag denna bild och vilken skillnad va? Tycker faktiskt att jag ser riktigt bra ut :)





Det är ju otroligt egentligen att man kan få allt fett att försvinna, jag är så glad att jag tog itu med det för jag är så lyckligt nu, jag och min sambo ler åt varandra heeeela tiden och livet känns toppen. Pepp till er andra som också kämpar med vikten, fortsätt. Det är sååå värt det i slutändan. Och jag är långt ifrån klar, ett tag till kommer jag kämpa på. Sen får väl detta bli en tränings och matblogg. Kanske ska blogga om när jag börjar träna inför tjejmilen.

En sak till: tipsa gärna om bra bloggar i samma kategorisom min, tycker det ärsuperskoj att läsa

RSS 2.0