Godmorgon

Alltså, visst jag har gått ner i vikt men jag börjar bli lite väl optimistisk.Tror att jag är skitsmal helt plötsligt. Tog fram mina STÖRSTA jeans och tänkte att dom kommer jag nog i nu. Hahahaja ni ser ju själva, sen har jag minst 15 par till i 3-4 storlekar mindre.




Nu vill jag bli smal, jag är lite rädd att magen blir en påse om jag blir smal. Någon med erfarenhet som kan svara på det? Tror ni det drar ihop sig?

Bilder

Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.


Här har ni bilder på dagen innan jag började med kuren och en vecka senare. Dom gulare bilderna är alltså -5,2, tycker inte att det syns så mycket som jag vill när jag jämför bilderna men det har ju bara gått en vecka än så det kommer bli mer och mer skillnad. Kul med den här uppöljningen, man kan ju iaf. konstatera att trosorna sitter något bättre på dom nytagna (gula) bilderna.

Veckans resultat

Ja då var det daxs att redovisa veckas resultat. Igår var jag och vägde mig och då bestämde jag att köra på en vecka ren kur till och sedan stegvis lägga till mat. Ja och under denna vecka har jag, helt otroligt tappat 5,2 kg!!. 5,2 kg! Det ÄR sjukt!! Jag trodde 2. Men jag vet ju också att det såklart inte är 5 kg fett som försvunnit, dom första två dagarna töms glykogendepåerna på ca 2kg. Men ändå, man måste ju vara grymt nöjd. Jag måste också passa på att förklara att på helgerna har jag grymt svårt att blogga, det är då man ska hinna med precis allting inklusive umgås med familjen. Därför kommer bloggen att vara ganska still under helgerna men uppdateras mycket under veckorna. Hoppas ni inte lämnar mig för det.



 Midja: 83        (-3)             86cm
 Överarm: 32   (-1)             33cm (mitten på överarmen)
 Lår: 50,5         (-3)            53,5cm (mitten på låret)
 Rumpa: 107    (-3)            110cm
Byst: 102         (-3)            105cm
 Under byst: 86 (-2)            88cm'

 Måste säga att jag är supernöjd med resultatet, ni ska komma ihåg att detta är resultatet av en veckas diet. Jag är nöjd! Senare under dagen kommer jag även lägga upp samma bilder som jag gjorde första dagen, och jämföra med idag. Cliffhanger........


Omg

Jag börjar känna mig skinny, kanske inte ska överdriva men på riktigt så är jag mycket smalare än om man jämför med igår. Hurra vad skönt, jag kommer inte misslyckas. Nu ska jag bara se till att hålla vikten också, hjälp. Inom 1,5 år planerar jag och min sambo att jag ska vara gravid igen, det blir en prövning. Denna gång ska jag inte gå upp 30 kg som jag gjorde sist, fy fan vilken gris jag var. Nope nästa gång ska jag upp max 10 kg som sedan ska vara borta senast en månad efter förlossning. Sen efter det ska jag operera pattarna, lyfta dom. Jag vill nog bara ha två barn, men samtidigt vill jag ha en av varje kön så det är bara att hoppas det blir en flicka nästa gång så jag inte behöver gå igenom en förlossning till. Fy fan vad ont det gjorde, och efteråt usch nej det kan inte vara meningen att dom ska komma den vägen. Nog pratat om det, SNART är jag smal.

God morgon

God morgon kära vänner, imorse vaknade jag och kände mig både yrslig och svag i kroppen för första gången men det blev betydligt bättre efter första shaken om än inte helt 100. Dessutom vaknade jag vi tre inatt och var klarvaken, kunde inte somna på säkert två timmar så jag låg och googlade om det hängde ihop med dieten. Tydligen så blir man piggare fjärde dagen och behöver mindre sömn(?) konstigt tycker jag, mindre sömn kan väl inte vara bra. Sömn är ju bland det viktigaste för att kroppen ska må bra, men vad gör man inte för att bli smal :)Jag har dessutom fått mens idag och då kanske allt blir extra jobbigt för kroppen och jag blir mer trött och slut skulle jag tro. Jag tjuvmätte min midja idag, fast jag inte borde. Måndagar är ju min mät och vägdag men jag kände att jag blivit smalare så jag ville veta, mycket riktigt tre cm mindre midja. Hurra för mig!

Dag tre- den värsta dagen

Nu är snart dag tre över och idag har jag varit på jobbet så den här dagen har gått som en dans. Börjar nästan oroa mig för att inget händer, ingen viktminskning sker. Det är för enkelt. Pigg, alert och snygg har jag kännt mig idag. Detta är underbart och om jag sedan blir smal så kan det inte bli bättre. Imorgon ska jag alltså komma in i ketos, tillståndet då kroppen tar av det egna fettet och man börjar må bra(!) hur bra kommer jag må då? Kanske redan är i ketos? Vad tror ni? Jag ska även ut och promenera tänkte jag. Jippie det här känns så bra.


Det går som en dans

Så enkelt det är den här gången, idag har jag tom tagit en promenad och varit och badat med min son och ändå känner jag mig inte hungrig och inte jättetrött. Förra gången jag gick på den här kuren så låg jag i fosterställning och skakade och sov om var annat både dag två och tre. Jag längtar så till söndag när jag ska få redovisa resultat för er, då blir det både vikt, mått och bilder. Och så vill jag passa på att be om ursäkt för mina slarvfel med stavningar och bokstäver som fattas, det bli så när jag bloggar från telefonen. Mina fingrar är för feta för min iphone. Jag ska bli bättre.

En tanke

Jag tänkte på en sak, om mitt fett väger 37 kg och min vikt är 87 kg så betyder det att helt utan fett skulle jag väga 50 kg!!! Rätta mig om jag har fel men helt utan fett kan väl ingen människa vara? Då är det dn ganska hög vikt för att vara fettfri. Det finns väl många med min längd som väger 50 kg utan att ha 0 kg fett på kroppen. Fick mig att fundera om jag faktiskt på riktigt har kraftig benstomme. Trodde det var ett hittepåbegrepp för att feta barn inte ska känna sig feta. Och mina muskler måste vara rätt tung :) det får man ju vara nöjd med.


God morgon

Dag nummer två, igår kändes det väldigt enkelt. Jag kände ingen hunger och det gör jag ännu inte. Dock har jag kännt mig stundvis lättirriterad men inte jättemycket. jag hoppas följande dagar kommer bli så här enkla då kanske jag kan köra några veckor utan problem. planen är att bli smal med camebrige och sedan hålla efter vikten med löpning 2-3 ggr i veckan. Härligt.


Nu gäller det

Jahapp då var jag igång, det känns suveränt bra måste jag säga. Jag är väldigt peppad inför detta.
Men fy fan, jag ni ser ju själva. Vikten och fett i procent, det är skamligt. Det största jag någonsin varit, jag skäms inför er och mig själv.
Hittills går iaf. kuren mycket bra, jag är så peppad fortfarande. Men dom tre första dagarna brukar vara tuffa, riktigt tuffa. Så jag hoppas ni följer mig igenom detta för det är nu allt spännande börjar.




42,7%fett, nästan halva jag är fett hela 37 kg rent ister!



Favoritsmaken förra gången jag körde dieten, nu finns ett gäng nya smaker som ska bli skoj att testa.


Godmorgon

Idag är en ny dag och idag har jag mer förtroende för att det ska funka. Tack och lov. Ikväll kommer jag att väga in mig och köpa en veckoranson av sopporna, men jag kommer inta att börja förens på söndag. Jag har tidigare sakt måndag men nu har jag ändrat mig till söndag. Vill börja så snabbt som möjligt.
Idag blir det promerenad igen och förberedelser inför middagsbjudningen imorgon, vi ska laga persiskt. Spännade. Båda jag och min sambo är intresserade av mat och vill gärna briljera varje middagsbjudning. Den här middagen ligger det mycket jobb och planering bakom så jag hoppas den blir lyckad.




Den här fantastiska vyn har jag utanför mitt sovrumsfönster, underbar syn. Som ni ser så bor jag på landet och det är alldeless underbart. Jag har verkligen allt jag kan önska mig och lever ett lyckligt liv med ett litet svart moln ovanför, min vikt. Fan jävla vikt, om jag vore smal nu skulle jag ingét mer behöva. Allt skulle vara perfekt. Så här kan jag sitta och älta dag ut och dag in, jag är besatt av min vikt.

Vidrigt vidrigt

Usch jag känner mig riktigt äcklig, har ätit glass och det känns i hela min kropp att jag borde vara den sista på jorden som ska äta glass. Idag för första gången känner jag rädsla för att misslyckas med kuren, det har hela tiden varit min sista utväg när inget annat funkar och nu står jag här och ska ta den utvägen. Funkar inte detta, vad fan gör jag då? Finner mig i ett liv som tjock?`Aldrig! Jag har liksom inte någonsin tänkt att kuren skulle kunna misslyckas, med det menat att jag kommer klanta mig. Kuren i sig funkar ju såklart. Men varför skulle jag klara av att leva på soppor när jag inte kan avstå glass den här kvällen? Ibland känns det som jag inte fattar att jag är fet, jag tror det liksom inte och sen när jag tittar mig i spegeln så blir jag så ledsen, nästan chockad.Jag är en smal person, inbäddad i fett, fängslad i fel kropp. Är jag ensam om detta? nån mer där ute som är i samma sits?

Längtar

Åh vad jag längtar efter att få bli smalare. Igår på lunchen gick jag igenom några affärer och kikade på kläder. Det är så mycket snyggt nu,precis min smak. Men jag köpte inget, vill ju vara smal först. Just nu har jag typ 3 plagg som jag varvar imellan, allt annat i min garderob är för litet och jag har en superstor garderob. Mitt klädintresse är stort och har alltid varit så då kan ni ju gissa hur värdelöst det är att ha tre användbara plagg.
På lördag avslutas mitt gamla feta liv med en festmåltid sen börjar det nya livet. Jippie.

Godmorgon

Idag står det jobb på schemat så då blir det inte mycket bloggande under dagtid. Jag fortsätter att peppa mig själv inför kuren som börjar på måndag, jag försöker äta mindre än vanligt så jag inte får en chock. Bara tanken på att jag kommer börja rasa i vikt nästa vecka ger mig motivatiom att vara duktig med maten och motion. Men som sagt idag blir det stiltje. Tack och hej.

Lite motion




Då var det gjort, jag har inte löpt trots att det är en löparapp. Jag har promenerat raskt, eller så raskt man kan med denna kroppshydda.

Lite fler bilder från förr.....



Detta är älltså bilder från innan jag blev gravid, dvs 2 år sedan. Vill minnas att jag tyckte jag var en fläskpadda då också. Haha vilket hån.

Mina mått,mina tragiska mått

Ja rubriken säger väl allt, men detta måste göras. Jag måste kunna gå tillbaka och säga "fy fan, har jag haft två dm större midja?" minst två dm. Det är så¨vidrigt att vara tjock, det vet alla fettisar. Man skäms över sig och så fort man ska ut bland folk så ska man prova kläder i minst två timmar, för allt sitter så överdjävligt fult, tillslut tar man det skynket som är minst fult.


Midja:         86cm
Överarm:    33cm           (mitten på överarmen)
Lår:            53,5cm        (mitten på låret)
Rumpa:      110cm
Byst:          105cm
Under byst: 88cm

På Måndag smäller det

Japp på måndag börjar jag dieten som innebär tre milkshakes/soppor per dag. Obegränsat med vatten te/kaffe, thats it. Jag har gjort det förr, pissenkelt. Det som oroar mig är andedräkten, den blir rutten och luktar kloak. Man får ju dessutom inte tugga tuggumi :( Ingen bra reklam för mig som jobbar som frisör, att stinka menar jag.
Idag ska jag för övrigt ut och gå 1 mil, gjorde det igår också, promenera kan jag göra i massor det älskar jag. Alltid något men inte mycket för en fläskis som jag.
Men men vad gör man inte för att bli en skinny bitch!

Bjussar på lite naket




Grävde fram den här bilden ur arkivet där jag enligt mig själv hade en fin kropp. Hit vill jag komma igen. Het och sexig. Snygg outfit också :) Denna bild är tagen för 6 år sedan dock. En 28 årig morsa kan aldrig mäta sig med en 22 årig ung snärta.

Som jag ser ut.



Detta är den nakna vidriga sanningen, inte tillgjord sånär som på dom försmå underkläderna som ska förstärka vidrigheten över denna lekamen. Tanken är att dom med tiden ska sitta bättre och bättre. Senare kommer mått och kanske tom bilder på hur jag sett ut förr.

välkomna

Hej allesammans (hoppas på många läsare) jag är en tjej på 28 år som det senaste året har blivit en riktig tjockis. Jag åt på tok för mycket under min graviditet och när jag i vecka 37 födde mitt barn så hade jag lagt på mig hela 28 kg.Jag tänker inte skylla på något, jag åt mig till det fetto jag nu är och måste därför svälta mig smal :) (nästan) Nästa vecka drar jag igång den omdiskuterade Camebrigekuren så detta är bara en preview av vad som komma skall. Anledningen att det skjuts lite på tiden beror på att i helgen som kommer ska jag bjuda på en viktig middag och då vill inte jag sitta med en shake i handen som ett miffo. Tills dess får ni hålla till godo med mina feta före-bilder samt mått. Jag ska under denna viktminskning vara helt ärlig mot er och jag kan lova redan nu att smal kommer jag att bli, eller normal. Jag älskar snabba resultat och genvägar när det gäller att gå ner i vikt och det är väl anledningen att jag är fet nu så jag behöver inga pekpinnar. Träna och äta rätt i all ära men då tar det ju år och dar innan kroppen släpper ifrån sig ett gram. Nej snabbt ska det gå, nu kör vi


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0