Godmorgon

Idag är en ny dag och idag har jag mer förtroende för att det ska funka. Tack och lov. Ikväll kommer jag att väga in mig och köpa en veckoranson av sopporna, men jag kommer inta att börja förens på söndag. Jag har tidigare sakt måndag men nu har jag ändrat mig till söndag. Vill börja så snabbt som möjligt.
Idag blir det promerenad igen och förberedelser inför middagsbjudningen imorgon, vi ska laga persiskt. Spännade. Båda jag och min sambo är intresserade av mat och vill gärna briljera varje middagsbjudning. Den här middagen ligger det mycket jobb och planering bakom så jag hoppas den blir lyckad.




Den här fantastiska vyn har jag utanför mitt sovrumsfönster, underbar syn. Som ni ser så bor jag på landet och det är alldeless underbart. Jag har verkligen allt jag kan önska mig och lever ett lyckligt liv med ett litet svart moln ovanför, min vikt. Fan jävla vikt, om jag vore smal nu skulle jag ingét mer behöva. Allt skulle vara perfekt. Så här kan jag sitta och älta dag ut och dag in, jag är besatt av min vikt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0