Kul

Det är så häftigt just att mäta sig, för även om vikten tickar neråt så tror man ändå varje gång man ska mäta sig att "den här gången har jag nog inte minskat så mycket i midjan" och varje gång är man lite mindre. Det är så kul, sakta men säkert törs man prova gamla kläder, och det är så skoj när man kommer i dom. Jag har en garderob med fyra olika storlekar 42,40,38 och 36 så jag kan liksom komma i plagg efter plagg. Skitkul. Men nu är jag sugen på att rensa ut mycket ur garderoben och sedan åka till storstan och köpa en del nytt. Kanske ska lura med syrran? men jag ska nog bli lite smalare först.

Mått

Godmorgon då var det dags för mått igen. Kul att det är så många "pulverbrudar" som läser min blogg. Men det är ju såklart roligt närman kan se hur dieten funkar för andra. Jag har länkat några tjejer vars bloggar jag läser och några av dom är också "pulverbrudar" Här kommer veckans mått:

                   NU                                 Dag 1                     Förändring
Midja:        78,5cm                          86cm                       -7,5cm
Öv:arm:    30,5cm                          33,5cm                     -3cm
Lår:            47,5cm                          53,5cm                     -5cm
Rumpa:      101cm                           110cm                      -9cm
Byst:         100cm                            105cm                     -5cm
Underbyst: 80cm                             88cm                       -8cm


Resultatdag

Hej kära vänner nu är det dags att presentera veckans resultat. Igår var jag ju och vägde mig som vanligt och nu står vågen på 76,7 kg dvs en viktminskning på 0,9kg. Jag är inte jättenöjd med det efter en vecka ren kur men det beror på att dels var det inte en hel vecka mellan vägningarna för sist vägde jag mig i tisdags istället för söndag dvs tis-söndag 0,9 kg. Och som min konsulent påpekade, mensen. Jag har mens, då samlar kroppen på sig vätska. Men hallå nu är det inte långt kvar tills jag är i hamn tycker jag. Här kommer veckans bild:


Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.


Och här får ni även en påklädd bonusbild, fattar ni att jag kan ha jeans! Strech men ändå, storlek 29 i midjan! I love it!






Återkommer med mått senare idag.

Fy farao

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och skulle nästa kunna tänka mig att käka upp min egen hand. Jag är så inihelvetes hungrig. Vad är det som händer? är det för att jag har mens? Hela denna dag har varit lika, hungrig hungrig hungrig. Jag har tagit två promenader också, kanske är det därför. Hur som helst så är det jobbigt när man bara sitter och tänker på ätbara saker. Min sambo klagar på det outhärdliga andedräkten och min syster gjorde likaså. Så jag är alltså i ketos, men varför mår jag inte bra då? Jag har iofs. lite feber och mår allmänt dåligt.  Nej nu ska jag smålura lite på soffan innan jag kryper ner i sängen och hoppas på att få sova skönt inatt och att jag slipper babyskrik. Puss och kram

Hej lördag

Natten har varit pissig, sonen har skrikigt mellan halv ett och tre och jag var såå hungrig och trött. Jag är orolig att jag kom ur ketos igår när jag tog hostmedicin, ni vet den som smakar lakrits. För senare på kvällen var jag så grymt sugen på något. Det kan också ha berott på att min käre sambo och min syster satt med varsin lösgodispåse och mumsade. Lösgodis är min svaghet, jag älskart. Men jag satt snopet och tittade på och genomled kvällens hunger och sötsug. Jag börjar tveka på om jag klarar en vecka ren kur till men jag ska iaf. försöka och kämpa, orkar jag inte så bryter jag då.Tjing tjong sålänge

Positiv feedback

Idag har jag träffat min familj, min bror och hans sambo, mamma och pappa och farmor. Och alla sa att jag blivit så smal, det var kul. Men än är jag långt ifrån nöjd men jag trivs med mig själv och lapar gärna i mig alla fina ord. Men sen kommer ju det obligatoriska, dom vill vet hur man gjort och sedan rata metoden. Men jag lovar er alla att minst hälften av alla som ratar metoden kommer sedan krypandes och vill veta mer, sen när dom ser hur enkelt det är och vilket resultat det ger. I slutändan kommer minst två tre stycken köra samma kur.


Ny dag nya tag

Nu är jag såhär galet pigg och speedad som man blir på ren kur, känns bra men dock vaknade jag kl 5 och kunde inte somna om så jag låg och surfade på mobilen tills sonen vaknade halv 7. Jag tänker så mycket på hur min vikt kommer vara vid nästa vägning, spännande. Jag hoppas på 75 kg men då är jag kanske optimist.Hursomhelst, när jag vägde in mig på bvc i vecka 9 vägde jag 78kg och då hade jag gått upp 9 kg på 9 veckor. Galet!! Men nu väger jag iallafall mindre än vid den invägningen. Ett tag trodde jag att jag aldrig skulle kunna gå ner den vikt jag gick upp som gravid, det känndes så omöjligt och jag hade lagt mycket hopp till ammningen som så många pratade om. Den gjorde dock ingenting för min vikt.Tyvärr.

Om jag ska bli gravid igen ska jag vara mer strikt och träna så mycket jag kan,tack och lov slutade jag snusa vid första graviditeten så den pärsen behöver jag inte gå igenom igen.


Hallå

Idag har jag jobbat därav noll bloggande, tusen tack för alla snälla peppande kommentarer dom glädjs jag mycket åt. Nu börjar det verkligen synas på mig och kännas att jag blivit smalare och på jobbet konstaterades det också, dom ser ju det tydligt eftersom jag bara jobbar en dag i veckan och då hinner det hända lite. Men idag har jag oroat mig mycket för min ketos-andedräkt som jag vet är vedervärdig, trots att jag borstat tänderna och sköljt med munnvatten så finns smaken där och garanterat lukten. Dessutom klippte jag en såååå snygg kille idag, jag ville hellst inte prata stackarn trodde nog att jag käkat på något ruttet. Det är nackdelen med ketos annars finns det bara fördelar med det.


Här kommer en förklaring: 

Vi har ett litet lager av kolhydrater i muskler och lever som används vid akut behov av energi. Detta lager av kolhydrater kallas glykogenlager för att den typen av kolhydrat kallas glykos. Det är detta lager som du tömmer under de första 72 timmarna på ren kur. När glykogenlagret är tomt, kommer fettförbränningen igång och kroppen utnyttjar den milda ketosen som bildats till energi.

Ketos är en förbränningsprodukt av fettet. Det är ketosen och näringen i CambridgeKuren som gör att vi kan stå på ren kur även under en längre tid. Ketosen reglerar även hungerkänslorna och slutledningen är alltså att om du äter något vid sidan av kuren blir du mer hungrig än om du avstår och tar ett glas vatten!De mest positiva effekterna av Ketos är att hungerkänslorna dämpas, och att man känner sig pigg och upprymd.

Texten är lånad ifrån: http://mincambridgekur.wordpress.com


Mått


Från och med nu kommer jag bara jämföra veckans mått med dom måtten jag hade första veckan, det blir så sjukt mycket siffror annars :)


                 NU                            Dag 1                 Förändring
Midja:        80cm                         86cm                      -6cm
Öv:arm:     30,5cm                      33cm                     -2,5cm
Lår:           48,5cm                      53,5                       -4cm
Rumpa:      103cm                       110cm                   -7cm
Byst:          100cm                       105cm                   -5cm
Underbyst:  80cm                         88cm                    -8cm


Bra mått men midjan har stått still från förra veckan :( glömde säga det i förra inlägget att det känns så gött att äntligen väga under 80. Nemera väger jag 77,6kg

Veckans resultat

Jag har nu varit och vägt mig :) 2,7 kg minus jippi. Total viktminskning på 4 veckor och 2 dagar 9,9 kg och det avrundar jag till 10kg!! Jippie känns underbart igen och motivationen att fortsätta är tillbaka. Åh vad glad jag blev.

Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.

Detta är alltså bilder från dag 1 och bilder från idag, nu behöver jag inte längre förklara vilka bilder som är vilka va? Gillar dock inte att låren är så gropiga och jag misstänker att det blir värre när man går ner i vikt, innan fyller man ut gropigheten typ. Eller? Återkommer med mått senare.

Kulkul

Jag vill bara säga att jag blir så lycklig när jag ser att jag har läsare och att jag får kommentarer, det är så skoj. Då känner man att man inte skriver för intet utan att det faktiskt kanske finns några som tycker att det är intressant. Sedan jag började blogga så kommenterar jag i princip alltid när jag är in på andra bloggar för jag vet hur himla kul det är och hur glad man blir. Och om ni tycker jag börjar bli trå¨kig får ni säga till så får jag ändra på det. Och även tycka till på vad ni vill ha i bloggen, är det alltid bilder som är roligast eller? Förresten så har jag länkat till andra bloggar som jag själv läser utan att fråga bloggaren om lov så om någon tog illa upp och inte vill vara länkad av mig så säg till! Kram

Godmorgon

Jag vet inte vad det är med mig men jag känner mig sorgsen över min situation, fusket slog undan benen för mig och motivationen är sådär.Jag är orolig för vägningen idag, att det inte ska ha hänt något och jag måste berätta om fusket för min konsulent.Och om det inte har hänt något kommer jag orka fortsätta då? När jag pratar om fusket så är det i första hand godisätandet men också middagen på Melodifestivalen. Efter kl 16.00 ska jag dit. Hoppashoppas det går bra.

Målbilder




Dessa bilder föreställer mig under olika faser i mitt liv. Bikinibilderna är 2 år gamla och "porrbilden" fem år gammal. Då fattade jag inte att jag inte var tjock. Jag hade nog mer komplex för min kropp då än vad jag har nu. Nu skulle jag göra vad som helst för att se ut så igen. Ni ser, jag har ju inga sjuka mål eller önskningar, jag vill ju inte ha en modellkropp. Jag vill bli normal, enligt Katrin Zytomierska är nog detta dock att vara fet.

En ny dag, dag två

Godmorgon, idag är jag inne på dag två på ren kur-igen. Känner mig less på mig själv. Varför kan inte jag vara en normal människa och äta normalt och ha en normal kropp. Nej jag är en jävla sopp-mupp som jojobantar och inte kan hålla sitt frossande i shack. Jag vill bara leva normalt, det är det enda jag begär. Är trött på sopporna nu, nån mer sopp-brud där ute som känner som jag?, misslyckad soppbantare. Usch vad deppigt det känns.Inte nog med att det känns tråkigt, så fort folk får nys om att jag går på den här dieten så ska ALLA och jag menar ALLA ha en föreläsning för mig om hur dåligt det är och hur fet jag kommer bli när jag slutar och att dom minnsan känner en mosterskusinsvänninnasdotter som åt camebridge och blev sjuk och sen fet och fick cancer och hammade i helvetet. Bläääääää. Återkommer när jag är på bättre humör.

Godmorgon tjockisar och andra

Nu sitter jag och sippar kaffe, utan möjlk igen. Jag börjar ren kur igen och kör två veckor från idag. Så det bli inte en resultatredovisning på måndag som vanligt. Det blir skjutet till tisdag.Igår var jag på melodifestivalen med mina kollegor. Vi åt buffè och hade fri dryck, men jag höll mig till sallad och lax. Ok jag tog en lite bakpotatis också, men ingen alkohol och inte efterätt. Nu ska jag bli smaaaaaaaaaaaaaaaaaal. Igår kände jag mig ganska snygg.


Nu blev jag glad

Nu är jag plötsligt lite gladare. Jag provade mina jeans igen, samma byxor som jag provade för typtvå veckor sedan, ja dom sitter ju inte jättesnyggt i midjan, men jag får igen dom!! Fattar ni vilken lycka det var, efter allt depp med mitt fusk så var detta en kick i rätt riktning :) Bra jobbat Ella.




Och för nån vecka sedan var det ju som ni ser ganska långt borta att få igen brallorna!! hihi underbart

Godmorgon

Nu tror jag att jag har bestämt mig för att från måndag köra två veckor ren kur igen, jag måste få bort massa fett innan jag börjar missbruka igen. Då kanske, men bara kanske jag är motiverad att hålla igen på riktigt. Vad har jag för fel? Det är som om min kropp och hjärna kämpar tillsammans för att hålla mig fet, som att det är meninge att det ska vara så. Har jag kanske fettgenen eller en dubbleter av fettgenen? Varför kan vissa smocka och stoppa i sig allt möjligt medans jag lättvindigt kan lägga på mig 3-5kg per vecka om jag inte sätter stopp. Och kom´inte och säg att jag har lite muskler som förbränner för jag har alltid varit muskulös. När jag gymmade så hade jag alltid 2-3 ggr så tunga vikter som mina kroppsligt jämna kompisar. Jag har alltid upplevt mig själv som väldigt stark men mina muskler kanske är dåliga på att förbränna ;) Vad vet jag. Jag vill iaf. gärna vara smal, livet är så mycket enklare då. Vad gör ni denna dimmiga morgon? Hör ni alla ni som läser, skriv något. Jag blir så himla glad när jag får kommentarer, vill veta vad det är för personer som läser min blogg. Kram

skäms som en hund

Gårdagen satte sina spår på min motivation och mitt humör. Snedsteget kommer säkert kosta på vågen på söndag och det känns så dumt, tanken med denna diet var att jag skulle bli smal och sedan ha lärt mig en läxa. Dvs jag skulle börja äta bra mat, motionera och vara sund. Men gårdagens klamp i klaveret visade bara att jag är densamme även om jag så skulle gå ner 40 kg. Jag är en missbrukare, jag smyger åt mig något att stoppa i munnen när jag kan. Jag äter när ingen ser, jag unnar mig och framförallt jag frossar i mig stora mängder när jag väl börjat. Jag kan med vilja avstå, men jag kan inte ta lite. Det är allt eller inget. Usch. Idag har jag skött mig. Fattas bara annat.

Besviken så jävla besviken

Jag gjorde det, jag kan knappt fatta det själv. Allt gick så snabbt, han ville inte ha det så det stod där på borde.Lättillgängligt, vips så hade jag godis i munnen. Och hur faan gick det till? jag som var så beslutsam, som hittills har skött mig exemplariskt, som varit stöddig. Usch nu vill jag gråta, detta får inte hända igen. Då blir det som att öppna Pandoras ask, gläntar man på locket så är det kört då kommer frossandet. Faaaaaaaan

Jobb på schemat

Nu sitter jag på jobbet och plågas av diverse godisskålar och fikabröd. Jag rör såklart inget, så dålig karaktär har jag inte. Men det är ändå tillräckligt för att skapa intriger i mitt huvud. Vi fick också av våran chef ett varsit hjärta fyllt med godis, men mitt följer med hem till sambon. Som plåster på såren smackar jag i mig min lunch som består av lax (såklart) och en tomat. För er som tycker att min kost är något enformig så måste jag berätta att jag inte äter kött och därför blir det fisk för jämnan för den vegetariska kosten är inte lika proteinrik som fisk och just nu behöver min kropp mycket protein. I normala fall äter jag mer varierat med även vegetarisk kost och linser och bönor. Men nu har jag cravings för fisk och skaldjur.


Alla hjärtans dag

Min sambo är ganska romantisk av sig och vill nog gärna göra fina saker för mig, men tiden räcker aldrig till för allt man önskar. Så jag förväntar mig inget av honom idag, möjligen att han kommer hem i tid från jobbet vilket han normalt sett aldrig gör. Trots att han har en 80% tjänst när han är pappaledig en dag i veckan så jobbar han i stort sett 120% och ni förstår ju själva hur det går ihop. Men igår gjorde han mig mycket glad genom att säga att han tyckte jag var så himla fin och att det såg ut som jag gått ner mer för han tyckte jag var smalare i ansiktet :) Jag funderar på vad jag skulle kunna göra för honom, baka något gott kanske? Vi får se. Happy valentine allihopa.

Gott med mat

Alltså det är vansinnigt gott med mat, jag förstår att jag har hamnat i den sits som jag gjort för det är underbart att äta god mat.Jag har fått en ny"förälskelse" i några smaker och det är rosmarin, allting som är stekt i vitlök och olivolja, basilika och lax. Gud så gott! Idag stekte jag rödkål och riven morot i olivolja och typ fyra klyftor vitlök (smelly, tur att jag ska vara hemma) Och till det lax stekt i färsk rosmarin.Alltså det var så inihelvete gott, man kanske blir besatt av mat efter en sån här kur. Det är därför alla tjatar och gnatar om att jag kommer bli fetare än jag var innan när jag slutar med den här dieten men jag ska tamefan visa dom, och er.

Tarv

Usch både idag och igår känndes det jobbigt med maten, jag är så småsugen hela dagen och har mycket tankar på mat. Som idag tex så åt jag min laxbit och mina grönsaker kl 8 imorse bara för att jag var så hungrig och ville få tugga på något.Jag undrar om det är min bakfylla som gör det lite extra jobbigt. Nu när jag gjorde iordning brödbitar med smör och ost åt min son hade jag god lust att pressa in några i munnen, snabbt som ögat så kanske det inte märks? men jag lät såklart bli. Men tanken finns kvar :( Jag får kämpa på helt enkelt, det viktigaste är att jag är smal i sommar så jag har ju iaf. lite tid på mig.

Resultat

Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.


Ja här har ni mig alltså från dag 1 och från idag. Tycker jag ser fetare ut än om man jämför föra veckans bild nedan.


 Den gula bilden är förra måndagen, jag ser ju för fan smalare ut då!!! jävla skit. Idag blir det långpromenad.Ser ni vad mina lår ser vidrigt dallriga och cellulitiga ut? Fult som fan, hoppas det blir bättre när jag går ner i vikt.
                
                  Nu                   Vecka 3   Vecka2             Vecka 1
Midja:         80                      82        83                   86cm                                             (-6)
Överarm:    31                      31        32                  33cm (mitten på överarmen)            (-2)
 Lår:           48,5                   49        50,5               53,5cm (mitten på låret)                   (-4)
 Rumpa:      105                   105       107                110cm                                             (-5)
Byst:           101,5                102       102                105cm                                             (-3,5) 
Under byst   85                      85         86                  88cm                                             (-3)


Det här tycker jag uppriktigt var tråkiga resultat, fan vad trist. Om jag har samma trista resultat nästa vecka med vikt och mått så tror jag det blir renkur två veckor till.



Måndag igen

Ja måndag igen och i mitt fall betyder det att resultat från veckan som gått ska presenteras. Vägningen var som väntat inte rolig efter lördagens rabalder. En hel vinflaska bälgade jag i mig, och så bjöds det dessutom på mat vilket jag inte trott. Men jag var duktig med maten, petade på lite magert och åt. Tur att det var buffé, jag kunde själv välja mängd och vad jag ville ha. Tillbaka till vägningen, usch och fy. 3 hekto ner och det är uselt, det är typ vikten av en fjärt! Jag vart så besviken men det är iaf ner och inte upp. Senare idag kommer som vanligt mått och bilder, jag hoppas det är bättre resultat på måtten. Kram så länge


Kan inte sova

Tjugo i fem och jag kan inte sova. Det är jobbigt när man så gärna vill slå ihop ögonen. Igår shoppade jag lite nya kläder och det var jätteskoj. Jag har redan hur mycket kläder som helst men det skadar inte med lite till. Nej jag måste försöka sova lite för om två timmar vaknar sonen och då kommer jag garanterat vara supertrött och vilja sova.


Mitt liv går ut på att bli smal

Och då menar jag inte Kissie-smal, hon är enligt mig otäckt smal. Inte snyggt. Men som ni ser nedan måste ni hålla med om att det har hänt mycket om ni jämför med bild från dag 1. Ok jag posar och har en bra vinkel men ändå. Bilden är tagen nu på morgonen, jag känner mig snygg och det händer inte ofta nu för tiden.Idag ska jag och lillprinsen ut på äventyr och kommer hem imorgon igen. Sambon får sova skönt hela natten och kan bre ut sig i sängen och jag och prinsen ska ha lite skoj. Från det ena till det andra, jag tänker säkert 15 ggr per dag på hur negativt lördagens festande kommer påverka min viktminskning, jag är sjuk ju.



bantningshets

hej kära vänner, idag har jag jobbat som vanligt på onsdagar. Maten har jag skött som vanligt, exemplariskt. Men nu måste jag hetsa mig ner i vikt till lördag när jag ska på fest, jag vill nämligen ha klänningen som ni ser på bilden nedan! Otroligt långt borta, jag vet. Men den är så fin och passar mitt hår och hy så bra. Faan, jag hoppas ju fortfarande men inser att det blir svårt. Om en månad kanske.


hej

Nu börjar jag bli orolig, nästa vecka ska jag börja lägga till träning tror jag. Fan jag kanske skulle ha hållit ut med ren kur ett tag till när det gick så bra.Men men, nu kör jag så här och hoppas att det går vägen. Förra gången jag körde kuren gick jag ju som sakt ner mera med kombinerad kur. Ahhh, det är bara hjärnspöken. Slappna av.

Tjockis

Hur kommer det sig att jag känner mig grisfet idag när jag kännde mig hyffsat smal igår. Jag kan ju knappast ha gått upp i vikt av en laxfilé, eller kan jag? Skit också jag blir väl aldrig smal. Och jag oroar mig massor för lördagen då jag ska på födelsedagsfest. Jag kommer att dricka, rödvin. Hur fan kommer det påverka mitt resultat på vägningen på söndag? garanterat inte positivt iaf. Om det skulle visa sig att jag har gåt tupp i vikt så bryter jag ihop. Jag vill under 80 och det är nu! Fan fan fan

Lycka

Det är nästan overkligt hur gott det var med en laxfilé, det knullade i munnen. Jag värmde pannan med olivolja och fräste färsk rosmarin och vitlök sedan la jag i filén, jag gjorde i ordning den med kärlek. Rörde vid den ömt och la slutligen upp den på tallriken och toppade med färsk basilika, det kändes nästan som ett erotiskt ögonblick när det var dags.





För övrigt har den här varit en räddare i nöden om man tycker det är trist att bara dricka kranvatten, jag gillar bådeoch.


Veckans resultat

Godmorgon, med en uns besvikelse kan jag meddela att jag hade gått ner 1,8kg och inte 3kg som jag själv gissade på. Men jag får vara nöjd ändå för den totala viktminskningen är 7kg på två veckor och det är ju faktiskt toppen. Idag ska jag ju lägga till lite protein i kosten och jag får dessutom börja ha mjölk i kaffet och det var bäst av allt.
Japp, detta är alltså bilder från dag 1 och bilder från idag. Det har hänt endel tycker jag, magen och rumpan har ändrat form. Tack och lov.

Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.



Och om man jämföra förra veckan och idag så ser man lite skillnad iaf.


 

              Nu          Vecka 2           Vecka 1
Midja:        82        83                   86cm                                              (-4)
Överarm:   31        32                  33cm (mitten på överarmen)             (-2)
 Lår:          49        50,5               53,5cm (mitten på låret)                    (-2,5)
 Rumpa:    105       107                110cm                                             (-5)
Byst:         102       102                105cm                                             (-3) 
Under byst:85         86                  88cm                                              (-3)








Snart vägning

Snart ska jag åka och väga mig, pirrigt. Min sambo sa idag att jag blivit benig, det är såklart långt ifrån sanningen men kul ändå att han såg skillnad. Kläderna börjar också kännas alltmer lösa, så kul. Nästa vecka ska jag dock börja lägga till lite mat till dieten som ändå kommer vara sparsam. Kommer börja med 100g fisk i tre dagar och sopporna som vanligt om jag minns rätt. Och sedan långsamt trappa upp med grönsaker.

Jag vill gissa att jag gått ner 3 kg denna vecka. Återkommer med resultat, bilder och mått imorgon. Kram på er

morning

Idag är allt frid och fröjd igen, känner mig som Linus på linjen med mitt snabbt skiftande humör.Men vikten denna vecka känns oroväckande, har jag stått still? det är med stor spänning och mycket nerver som jag kommer ställa mig på vågen på söndag.Jag hade hoppats på tre kg men det kommer nog inte att ske tyvärr, men det vore gött att hamna under 80. tjing tjong sålänge


Fy fan vilken pissdag

Usch jag mår fördjävligt. Trött, sugen på att äta, allmänt sliten och ont i kroppen. Jag skulle vilja krypa upp i sängen och slumra men det går ju inte när man har en bebis på 8 månader som är mer aktiv än en durasellkanin.Men jag har inte legat på latsidan idag må jag säga, när sonen sov så passade jag på att måla grinden som ska monteras i trappen och dessutom måla om väggarna i trappen och hallen! Och helt ärligt så var väggmålandet en impulsgrej, jag kom på att det skulle vara snyggt att måla om där. Kollade om det fanns färg och sedan körde jag igång. Nu känner jag mig som en utskiten äppelmos som min farmor brukar säga.

Usch fy fan nu längtar jag tills jag får äta lite.Nu hoppas jag efter denna plågsamma dag att viktminskningen går i samma takt fortsättningsvis för jag känner att jag håller på att tappa gnistan. Min käre sambo ringde nyss, han fick sig en släng av sleven kan man säga. Jag malde på som bara den, samtalet gick väl typ ut på att han var värdelös, som han själv skulle ha sakt det.
Fet och elak.

Ännu en dag

Idag har jag jobbat, det har gått utmärkt men jag kan börja längta efter mat när nån pratar om en maträtt. Jag längtar så tills jag ska få tillaga en laxfilé mums, det kommer vara det första jag stoppar i mig. Lax stekt i olivolja och vitlök, toppad med persilja. Nåväl vill man bli smal så gäller det att hålla sig på banan.Imorse kände jag mig smalare igen men nu på kvällen känns det som inget har hänt med vikten, men det ska bli så spännande att väga sig på söndag igen. Längtar

RSS 2.0