Hej där

Nu var det så länge sedan jag uppdaterade, men jag ser att det trots allt finns några tappra läsare som är in och spanar ändå. Tack för det. Ja nu undrar ni förstås hur det går och jag kan väl säga att det går ok, försöker skapa nån form av normaltitet i mitt liv vad det gäller mat och träning men det är så svårt. Jag är mycket bättre på att strypa kosten helt. Håller på att dividera fram och tillbaka om jag ska köra en liten kur till men samtidigt inser jag ju att det inte heller är en lösning om jag inte kan ändra mitt liv efteråt. Men men jag gillar ju snabba lösningar :) :)

Hallå

Nu sitter jag och kollar runt efter nån seriös sida som talar om hur många kcal jag ska äta per dag för att gå ner i vikt i lagom takt och samtidigt orka träna, alltså en optimal balans. Rätt svårt måste jag säga men jag tror att jag bestämt mig för 1300 kcal/dag.

Hittills har jag ätit detta (obs jag klev upp 05.30)

Frukost: Idl keso 55 kcal, hallon 40 kcal, ägg 88 kcal, falurågrut 80 kcal, lite mjukost 40 kcal.

Tidig mellis: Skyr 120 kcal


Planen för lunch är en camebridgepåse Kakao-mint 158 kcal och en mellis med keso och hallon 75 kcal.

Måndag och tisdag gick jag långa promenader, 10 km. Onsdag vila. Torsdag 5 km löpning.Fredag-lör-söndag vet jag inte hur jag ska lägga upp men jag ska hinna med en långpromenad och ett löppass.


god morgon god morgon

En ny härlig solig dag. Igår blev det en hel del motion förs en 7 km lång rask morgonpromenad sedan en 4 km cykeltur med kärra efter (lite mer tungtrampat) och slutligen på kvällen en 4km löprunda och sedan måste jag nog förbrännt en hel del när jag övrig tid under dagen städade huset och möblerade om :) Inte okynnade jag med maten heller. Men vad jag inte har berättat är att hela helgen var jag i Stockholm med jobbet på kurs och då flödade det god mat och dryck, faktiskt så tänkte jag lite på vad jag stoppade i mig men visst blev det en hel del.

Frukosten idag bestod av 2 koppar kaffe 2 mackor(grovt bröd som magen verkar gilla) med 2 ägg på. Gott och mättande med mycket protein.


För övrigt måste jag erkänna sisT att jag kollade upp det du sa och du har så rätt, enligt motionsdagboken som blev samma promenad med samma tid endast 360 kcal och inte 733 som min app visar:( deppigt, nu byter jag app.

Vårkänslor

Åhh vilket väder vi haft, jag älskar det. Nu vill jag bara vara ute och njuta. Jag har haft en pause från löpningen i 1,5 vecka pga att jag varit så sjukt snorig och hängig. Latmask!! tänker ni nu, men nej. Jag har varje dag tagit minst en promenad och förbrännt minst 400 kcal/dag och imorse gick jag 10km och brännde hela 733 kcal. Känns gött. För övrigt står vikten på detsamma men jag har ändå degmage, tror inte jag pallar bröd. Fiser som en tok om jag äter vitt bröd,speciellt skogaholms-bröd. Har dom nån speciell ingrediens som inte min mage pallar? För övrigt vill jag tacka för peppkommentarer. Kraaaam

RSS 2.0