Jag kämpar på......typ

Ja som sagt, jag kämpar typ på. Varje dag är en kamp. Det här med maten är ett gissel.Jag har sakt det förut och jag tjatar om det igen,varför ska det vara så svårt? Jag försöker äta rätt och inte för mycket och ibland kompenserar jag med soppor om jag misskött mig. Enligt vågen har jag inte gått upp i vikt men den måste ljuga för jag ser större ut, magen är inte lika platt och jag känner mig svälld hela tiden. Idag ska jag ut och springa men jag inväntar att det ska bli lite mörkare :) Jag vill inte springa i dagsljus en dag som denna, när alla är ute och festar. Vet inte varför men det känns inte bra. För övrigt så har löpningenav nån anledning blivit mycket tyngre än var den var tidigare. Och jag har hela tiden trott att det skulle gå enklare när jag åt mat för att jag skulle ha mer energi. Men det är bara jobbigare, sämre kondis och ork.

Uppsvälld

God kväll idag har jag varit och jobbat. Till lunch åt jag en tonfisksallad och dum i huvet och tarv som jag är så åt jag även brödet dessutom smakade jag två tuggor av sambons pastarätt när jag kom hem. Och det var så sjukt dumt!! Varför gjorde jag det? Har så sjukt ont i magen och den är uppsvälld och ser ut som en gravidmage. Har jag sabbat min kropp? Kan man bli överkänslig mot viss mat när man håller på med pulverdieter? Usch känns inge kul alls:( igår blev det iaf. en löptur på 6 km och det gick hyffsat bra gjorde av med 455 kcal också vilket kändes grymt skönt. Dessutom har jag bestämt mig för att köra intervallträning 1gång/ vecka för att effektivisera fettförbränningen. Nice.


Lunch igen

Ja idag har jag tagit sonen till öppna förskolan för lite socialt umgänge för oss båda och även föratt hindra mig från att äta något. Jag började med samma frukost som igår men tog ett ägg istället för två. Och till lunch åt jag kålpuddig, mycket gott. Men det stör mig att jag inte vet exakt hur många kcal den måltiden innehöll.När jag googlade det så fick jag fram att det är 85kcal/100g i kålpudding. Och om det stämmer så är det ju kanon. Nu ska jag till tandläkaren med sonen så jag får uppdatera mer sen, idag blir det en löptur också och det känns toppen. Kram

Summering av dagen

Inte helt nöjd med dagen intag. Det är svårt att hålla sig när man går här hemma, måste aktivera mig och sonen lite tror jag. Här är iaf dagen totala kcal intag:
Frukost 291
Mellis. 160
Lunch. 304
Mellis. 349

Totalt intag: 1103 kcal

Den sista mellisen är en hopräkning av sånt som åkt in av bara farten :( det som jag måste sluta med!!! Och om jag skulle bli tok hungrig så tar jag en påse. Då blir det plus 158 kcal.

Och räknar man bort min promenad idag och dom kcal man dagligen bränner på vardagssysslor så är det väl en ok dag? Hoppas jag :(


Lunch och en dyr mellis

Japp nu visar jag lite vad och hur jag äter för er, hoppas ni finner det lite intressant iaf.
Som mellanmål gjorde jag något av en tabbe. Jag åt mandel och russin och ni ser ju själva att det var inte mycket. Inte ens värt att kallas mellis snarare något jag skulle kunna kasta i mig i förbifarten och sen anse att det inte räknas. Men det gör det ju:

20g sötmandel 120 kcal
10 g russin 40 kcal

totalt 160 kcal





Och sedan till lunchen, ja kl är 11 och jag har redan ätit lunch. Men jag går ju upp så okristligt tidigt så jag blir hungrig snabbt. Iaf. som ni ser så äter jag nästan alltid på assieter för att våra tallrikar är så stora och då finns risken att man lurar ögat och tror att man tar ern liten portion men ICKE. Nu väger ju jag min mat så jag skulle kunna äta på en stor tallrik.


100g vitkål 23 kcal
100g lax 181 kcal
matfett  1 msk 100kcal

totalt: 304 kcal

Attans järnspikar, jag måste dra ner på matfettet när jag steker! 100 kcal helt i onödan!

Frukost

God morgon, idag äter jag min första frukost på länge. Härligt att få sitta till bords och tugga, inte bara dricka.

Keso mini 70g/1dl 55kcal
2 ägg 176 kcal
Apelsin 60 kcal
Totalt: 291 kcal

Egentligen skulle jag haft bär istället för apelsin för det innehåller inte i närheten lika mycket fruktos som frukt, men jag glömde att inhandla bär så då fick det bli så här

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3252893/images/2012/pic_199604441.jpg" class="image">


Andra löprundan

Idag tog jag en andra löprunda och denna gång gick det bättre. Sprang iaf. 3km utan att behöva stanna och gå. Rundan avslutades med idioten i slänten bakom vårat hus och det slutade med att jag ramlade ihop av utmattning.Från det ena till det andra. Jag kan konstatera att jag lider av matmissbruk, jag har jättesvårt för att hålla en balans i mitt intag. Det är allt eller inget. Idag tex har jag ätit ett mål mat och en påse till frukost sen har det smygit in både ett och annat därimellan. Det är lätt hänt att jag äter något när jag matar sonen. "en tugga till Elton, en tugga till mamma" usch jag måste skärpa mig, jag känner mig toksvälld i magen efter denna dag. Men jag har iaf. tagit en rask promenad på 5 km och en löptur på 3 km idag. Bra jobbat.


Hej

Igår var jag ut på första löprundan efter två veckors vila, herregud vad dåligt det gick. Verkligen dåligt. Jag orkade inget alls, gick nästan hela rundan. Hur kan det vara sån skillnad? det gjorde mig lite deppig får jag lov att säga men jag ska göra ett nytt försök ikväll. Maten funkar bra, äter  ett mål mat resten shakes och en frukt kan det bli också. Dessutom drack jag två glas vin på fredagskvällen samt ett glas vin på lördagskvällen. Nu vill jag klura ut något bra träningsschema som jag kan följa, vill göra något mer än bara löpa. Har ni tips på bra scheman eller länkar till nån bra sida får ni hojta till, jag behöver tips. För övrigt håller jag på och planera hur matintaget skall se ut framöver, för att gå ner i vikt men samtidig för att orka ta ut mig maximalt under träning.Jag ska nog inte ta bort shaksen helt än, måste införskaffa en ny låda i början av veckan och så tror jag att jag ska ta en påse /dag och det blir middagen. Frukost tänkte jag äta ett ägg, 1dl keso och bär. Till lunch får det bli fisk/skaldjur/vegetarisk mat och grönsaker och till kvällen/middag en påse. Vad tror ni om upplägget?

Nu äter jag

Japp, nu är det dags. Jag pallar inte att vänta till måndag, känns som en evighet. Mjölk i kaffet imorse var som en dröm, lyx. I helgen tror jag dessutom att det blir lite vin och kanske tom lite tacos dock byter jag ut brödet mot ett salladsblad. Eller så får det vänta lite, mycket socker i kryddmixen. Ha nu en sån bra helg, det ska jag ha. Och jag ska försöka komma ut och löpa två ggr, en gång är iaf. Ett måste.


Harvar på

Jag kör vidare men jag är såå less och så hungrig,nu vill jag bara få äta mat som alla andra. Nästa vecka börjar upptrappningen. Jag fixar inge mer sen, jag vill helt enkelt inte mer. Längtar efter en god sallad, lax,fetaost och annat gott som gör livet värt att leva. Ett glas rött. Mums. Hur går det för er andra med pulverkampen? Visst lessnar man sjukt mycket efter ett tag? Speciellt när man närmar sig målet tror jag, då tappar man liksom lusten, när man ändå är så nära. Jagkänner också att det tar så mycket energi att leva på soppa, speciellt när man har en 11 månaders bebis som är högt och lågt. Känner ibland att jag inte pallar med honom och då har det gått för långt, då måste jag äta. När man inte orkar vara förälder med allt vad det innebär så är det dags för käk. 4 dagarkvarsen blir det lax igen.

Resultatdag

Igår var jag som bestämt och vägde mig, och jag har lyckats med det otroliga -3,8 kg. Det känns underbart! Nu väger jag 72,1 kg  och snart är jag under 70kg. Jag kan knappt fatta! När man väger 96kg och känner sig som en boll, eller ja är man 163cm och väger 96kg (dock gravid) så ÄR man en boll. Men iaf, då tror man aldrig att man ska kunna komma tillbaka dit man en gång var. Och det är nästan med tårar i ögonen som jag provar mina gamla kläder och dragkedjor och knappar går igen enkelt. Så himla skönt. Men än är det inte klart,lite till ska jag ner. Men inte mycket. Jag känner mig lite lös i skinnet, men jag tror det drar ihop sig något med tidenmen ändå. Jag vill inte gå för långt i det hela, jag är sååå nöjd med storlek 38 så det blir ingen size zero av mig. Iaf. hittills har jag droppat totalt 15,4 kg av camebridgekuren och innan det så hade jag gått ner 11 kg efter förlossningen vilket innebär - 26,4 kg av 28kg.

Här kommer lite bilder.


Vidriga avskyvärda bilder där jag har försmå underkläder, tanken är att dom ska sitta bättre och bättre för varje vecka. Jag har inte ens bemödat mig att sträcka på mig, jag står där som en säck, en sorglig varelse som nått avgrunden som smakar på asfalten. En fettblobb som hoppas på ändring.   87,5 kg startdagen av kuren 23/1-12



 Gårdagens vikt (kvällsvikt!!) 72,1kg 15/4-12



Mått

                           NU                        DAG 1                       Förändring


Midja:                  74cm                    86cm                         -12cm
Öv.arm                29,5cm                 33cm                         -3,5
Lår                      47,5cm                 53,5cm                      -6cm
Rumpa                97cm                    110cm                       -13cm
Byst                    97cm                    105cm                       -8cm
Underbyst            75cm                    88cm                         -13cm

Nu kör jag en vecka ren kur till sen börjar uptrappningen till ett normalt liv, med normal mat och löpning igen. Hurra.
                                


Skärpning

Jag har varit otroligt dålig på att uppdatera, fy på mig. Jag ska och väga mig imorgon och nya resultatbilder samt mått kommer att redovisas på måndag igen som vanligt. Kuren går bra, jag känner stundtals hunger med det är det värt. Jag blir mindre och mindre hela tiden och det är så skönt. Nu väger jag faktiskt lika som jag gjorde när jag blev gravid,känns otroligt att jag fått bort dom kilorna. Hejja hejja.

Skön vändning

Idag kändes det sååå bra när jag vaknade. Ingen huvudvärk, ingen hunger, ingen irriterad känsla i kroppen OCH min sambo klagade på min andedräkt YES!! jag är i ketos. Nu går det enkelt framöver. Och vet ni vad? jag har kommit i mina älskade favvojeans, ni ska få lite bilder på det senare. Nu är jag på banan igen och detta kommer gå fint!

Skönt......

.....att dagen snart är över.Jag har jobbat idag och då går dagen så fort att man inte hinner tänka på att man är hungrig. Men nu hoppas jag verkligen att det ska bli lättare imorgon och att jag kommer gå ner i vikt vilket iofs vore iprincip omöjligt att inte göra på ren kur. Men än känner jag mig inte smalare, det tycker jag att man brukar göra redan andra dagen.Nu ska jag bara klara av dessa två veckor! kanske klara jag tre?! jag vill iaf. under 70 kg sen är jag nöjd. Jag vill inte bli lika smal som er andra bengetter :) Nu ska jag slappa lite sen sova och hoppas på  en skön dag utan huvudvärk och hunger.

Gaaaaaah

Nu är det sjukt sjukt sjukt jobbigt, vill pressa in mat i käften. Men vad gör jag..........jag dricker vatten. Hejja nu kör vi, en jobbig dag till att genomlida sen blir det (förhoppningsvis) bättre. Imorgon ska jag ju dessutom jobba så då kanske kanske dagen flyter på bra. Kram på er och tack för att ni läser och kommenterar. Kul.

suck och stön

Usch nu är jag sådär hungrig, irriterad och har huvudvärk. Fy då och detta är början på dag 1. Kära nån, hur ska detta gå? känner mig så lättretlig, skällde nyss på katten för att han ville ut! Men man får bita ihop och kämpa. Blää.

Ny dag-ren kur

Japp nu sitter jag här igen, same old same. Jag dricker en kopp kaffe utan mjölk (det sämsta med ren kur) och tar en cappuccinoshake. Först hade jag för en sekund glömt att jag skulle börja med kuren och såg fram emot att duka upp frukost, men det slog mig ganska snabbt. No frukost for me. Nu ska jag skala av det sista fettlagret och det ska bli skönt att bli mig själv igen. Jag känner mig mer och mer som mig själv nu, jag känner mig snygg och stark. Jag kan ha större delen av mina kläder i garderoben, men än finns det en hel del kvar att pressa ner sig i.Och så ser jag fram emot att ge er en ny resultatbild och nya mått men ni får hålla till godo tills på söndag om en vecka. Nu ska jag kämpa mig igenom dom här första tre dagarna, som jag förväntar mig kommer vara pissaktigt dryga sen blir det lätt igen och dom här två veckorna kommer gå lätt som en plätt.

Hej brudar

Jag ber återigen om ursäkt för min dåliga inspiration för att blogga-för tillfället. Men egentligen beror denna brist på ispiration helt enkelt på att jag gottar mig. Jag sköter mig inte, jag gottar mig under denna påskhögtid. MEN jag löper också så kanske kanske jag inte har sabbat för mycket. Grejen är den, att jag ska ju snart på med ren kur igen och då vill jag liksom njuta lite nu. Jag frossar inte eller pressar i mig mat, men jag äter mat och tar inga soppor. Dock vill jag poängtera ifall nån sitter och gnider sina händer belåtet, jag äter små portioner och är faktiskt mycket nöjd med det. Så jag tippar på en viss viktuppgång tills det är dags med den rena kuren. Men men jag känner faktiskt att en vända till med ren kur sen är jag smal. Och nöjd, om man nu nån gång blir nöjd.

Närmar mig slutmål

Ja snart så kommer jag förhoppningsvis närmare mitt slutliga mål. Jag har väl tänktatt jag ska unna mig något lite extra nu till påsk och innan den rena kuren. Men frågan är om det blir jobbigare eller enklare att köra ren kur efter att man ätit lite mer. Men det ska bli skönt att rensa bort det sista fläsket, sen kommer jag förhoppniongsvis tappa ytterligare lite fett under min kommande löpträning inför tjejmilen. Som jag har sakt till er tidigare så längtar jag enormt tills det är dags för mig att bara leva vanligt, laga mat och äta som alla andra människor.

ciao ciao

Japp det börjar närma sig söndag och det innebär två veckor ren kur för mig.Jag var och köpte nya soppor igår och vägde mig, det gick ju alldeles utmärkt. Jag hade gått ner det som jag plussade sist så nu är det plusminusnoll och jag är på banan igen. Tack för all snälla kommentarer förresten och kul att ni ser skillnad, snart kommer fler resultatbilder. Jag har fått endel frågor ställda till migså jag tänkte svara på dom här.

Hur mycket gick du ner på dom 6 veckorna ?? renkur kombi å renkur??
Jag gick ner 5,2kg FÖRSTA veckan och sedan var det drygt 1kg per vecka.

När du körde kombi.. drack du 2 lr 3 påsar då + ett mål mat?
Jag äter ett mål mat och tar tre påsar/dag på komb-kur, men ibland blir det hursomhelst.Målet är iaf. tre påsar.

Varför måste du lägga löpningen på hyllan? Går själv på VLCD och tränar som vanligt, löpning och spinning, och det är inget problem för mig iaf... Alla är iofs olika.. :)
Anledningen att jag väljer att låta bli löpning under ren kur är för att 480kcal/dag är på tok för lite för att ägna sig åt löpning eller annan högförbännande motion. Iaf. om man vill behålla sina muskler. 
Därför ägnar jag mig åt på sin höjd promenader under ren kur och löpning under kombinerad. Jag har dessutom inte riktigt den orken på ren kur.


Jävlar vilken skillnad... bra jobbat. körde du ren kur?
hur länge?
tränade du åxå?
 
Jag har hittills kört ren kur 4 veckor uppdelat på två omgångar och planerar ytterligare en omgång på två veckor efter påsk, jag tränade inte under ren kur.

Jag kör ju också igång på allvar då så vi kanske kan finnas och stötta varandra?
Ja Novali, det är grymt bra att ha folk omkring sig som är i samma sitts och har samma mål och som kan peppa varandra, så det tycker jag är en bra idé:)

kirrat

Ok brudar nu har jag bestämt hur jag ska lägga upp det här. Jag börjar med ren kur efter påsk och kör två veckor alternativt så lång tid det tar att hamna på 69kg. Bra plan va? känner mig taggad att köra på igen. Men jag kommer sakna löpningen som jag kommer få lov att lägga på hyllan ett tag. Men fram tills dess hinner jag med några vändor. Sen när jag har kört den rena kuren så ska jag trappa upp till riktig mat, dvs inte hålla på i veckor med kombinerat utan sattsa på hälsosam mat och lägga krut på löpning 3-4 ggr i veckan. Såååå skönt det ska bli. Hoppas ni fortsätter följa med mig till mitt mål....

RSS 2.0