Skön vändning

Idag kändes det sååå bra när jag vaknade. Ingen huvudvärk, ingen hunger, ingen irriterad känsla i kroppen OCH min sambo klagade på min andedräkt YES!! jag är i ketos. Nu går det enkelt framöver. Och vet ni vad? jag har kommit i mina älskade favvojeans, ni ska få lite bilder på det senare. Nu är jag på banan igen och detta kommer gå fint!

Kommentarer
Postat av: ako

Bra jobbat tjejen! Blir inspirerad av din blogg. Men jag har försökt klura ut hur lång du är - om jag fick önska skulle det vara lite löpande angivelser av längd och vikt så är det lättare att hänga med. Men det gör du som du vill förstås:-) Lycka till!!

2012-04-13 @ 18:40:23
Postat av: Ella

Tack vad snällt, kul att du gillar bloggen :) Jag är 163 cm kort. Jag ska verkligen skärpa mig med vikt och mått redovisningar. Normalt så brukar jag redovisa vikt,mått och lägga upp bilder varje måndag och det ska jag försöka fortsätta med. Nu på måndag så lovar jag nya resultatredovisningar. Hoppas du fortsätter kolla in bloggen.

2012-04-14 @ 23:48:42
URL: http://camebrigebruden.blogg.se/
Postat av: Joline

Åhh va härligt!! Jag kommer också ihåg när jag var i ketos, o det var en härlig känsla när killen sa att man hade dålig andedräkt, haha!

2012-04-15 @ 16:41:04
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0