bantningshets

hej kära vänner, idag har jag jobbat som vanligt på onsdagar. Maten har jag skött som vanligt, exemplariskt. Men nu måste jag hetsa mig ner i vikt till lördag när jag ska på fest, jag vill nämligen ha klänningen som ni ser på bilden nedan! Otroligt långt borta, jag vet. Men den är så fin och passar mitt hår och hy så bra. Faan, jag hoppas ju fortfarande men inser att det blir svårt. Om en månad kanske.


Kommentarer
Postat av: E

Jag samlar på fina klänningar och har hela garderoben full. Så jävla deprimerande att inte kunna ha dem... Men kämpa på, tänk vad jäkla lycklig du kommer vara när du får igen dragkedjan! :D

2012-02-17 @ 12:51:00
URL: http://tjugiosjukilo.blogg.se/
Postat av: Ella

hihi, jag sitter och småfnissar. Jag har också sååå mycket snygga klänningar. Jag kan inte sluta köpa blåsor och fodral. Gärna som är för små :) Men min syster gillart, hon lånar mycket för "små" kläder av mig.

2012-02-17 @ 13:02:55
URL: http://camebrigebruden.blogg.se/
Postat av: E

Ja jag också. Köper nya hela tiden, typ en storlek för liten för att jag ska ju väga det sen. Hm, och så kommer jag till det där sen och då är klänningen ännu mindre (eller jag större). Vad knäpp man är. ;)

2012-02-21 @ 15:13:43
URL: http://tjugiosjukilo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0