Godmorgon dear friends

Hoppas allt är toppen för er, själv är jag ganska nervös. Sopporna börjar sina och jag måste åka och köpa ny, vilket betyder vägning, vilket betyder erkänna sina synder. Jag kommer få "skäll" och jag kommer att skämmas och jag kommer att inte åka dit nå mer. Så blev det förra gången. Om det nu inte visar sig att jag gått ner bra i vikt iaf. För mina synder har ju bestått av en jordgubbe hit och en vindruva dit och ett salladsblad extra och lite tomat.  Dessutom har jag ju varit ute på några löpturer så jag hoppas på ett resultat som innebär att jag inte behöver diskutera mina synder :) Dessutom har jag ett önskemål på att ligga runt 73kg nu, det vore finfint.  Idag har jag för övrigt späckat schema. Och ska dessutom ut på både långpromenad och löptur ikväll. Hejja mig.

Kommentarer
Postat av: Thin For The Win - En blogg om VLCD

Dålig pedagogik låter det som! Dumt att de får en att känna så. Man ska peppa och ge motivation, inte skälla. Ingen presterar bättre om den känner sig dålig. Den enda som ska döma dig är du själv.

Förhoppnings så har dina synder inte gjort något! Du har ju ändå kompenserat med löpning? Jag vill förresten ut och springa, men jag vågar inte riktigt när jag lever på 600 kcal/dag. Då kommer jag bara bryta ner musklerna :/

2012-03-15 @ 08:19:34
URL: http://tftw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0