god morgon

Vill bara sääga, jag har inte glömt er och jag har inte slutat blogga. Har bara haft fullt upp. Men nu ska jag skärpa mig.Jag har  varit sämre på sopporna dock, ätit mer mat, men inget kostigt onyttig tutan försökt snåla in på calorierna, men jag känner på en gång att jag blir uppsvälld gasig och spänd av kolisarna-. Inte bra, jag ska nog hålla mig borta från dom ett tag till. Annars känner jag mig förvirrad med kosten, när man äter sina påsar är allt så enkelt, man vet vad man ska äta och det är inga konstigheter. Men nu måste man fundera, vad kan man äta och vad kan man inte äta. Imorgon ska jag åka och ´köpa nya´soppor och jag får lov att ställa mig på vågen. Huvva, hoppas på minus.

I går sprang jag igen 5 km och det gick toppen, i helgen ska jag försöka mig på 7 km tänkte jag och det kommer kännas grymt bra om jag fixar det. ! gång i veckan så ska jag löpa en långdistansare och 2 ggr i veckan 1 kortare.

Nej nu skulle jag kunna tänka mig att köra lite ren kur igen :) men då kan jag inte löpa, :( vilket dilemma. Vad tycker ni att jag ska sattsa på? löpning eller ren kur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0